Jorå

Barcelona får för övrigt en stark 4:a kanske till och med en 5:a.... har inte riktigt bestämt mig än....

Japp

Ehhh

Jag är hemma nu....

Presenttips

Idag när jag skulle gå och handla såg jag den fantastiska hyllan.
Bröllopshyllan...
Nu verkar varenda litet skitföretag i Sverige som har nått att sälja köra nån form av Daniel/Victoria-bröllopshyllning-nu-jävlar-ska-här-tjänas-pengar......

Hysteriskt roligt !!
Jag och min syrra brukar med jämna mellanrum prata finlandssvenska och imitera kungen och Silvia.
(Vet inte egentligen var själva finlandssvenska kommit in, men jag antar att dom pratar så i smyg på slottet.)

Jag köpte därför en ask direkt som nu är på väg med posten till Gävle.... Misstänker att syrran kommer gråta av lycka.... vem skulle inte göra det....P:S vill även passa på att tillägga att det är inte bara jag som drabbats av denna bröllopshysteri.... Enligt säkra källor har en god kamrat till och med gått in och röstat om vilket minnesmynt som ska tryckas i samband med bröllopet.... så värst är jag inte.....

Alltid hittar man nått...

Promenerar med hundarna.
Tittar på Winston och tittar på Herman och kan bara konstatera att dessa två hundar trots att dom under vissa perioder i kombination med varann kan driva mig till vansinne..... är rätt så lika mig själv !
(Jag kan i och för sig också driva mig själv till vansinne med jämna mellanrum) 

Herman vaknar upp varje dag med ett leende, åhh undrar vilket spännande äventyr den här dagen kommer bjuda på, nyfiken och framåt, glad och böljande,social med en naiv förkärlek till människor, lite klumpig men hej vad spelar för roll det är ju en solskensdag och livet är ju fullt av möjligheter.
Bakom traskar skeptikern Winston... men faan är det redan morgon, åh hu det regnar också, typiskt nu kommer folk jag inte känner.. gillar inte folk jag inte känner... . Jaha vad är det här nu då, förändring? vi ska ju göra som vi alltid har gjort, nä jag orkar inte med nått stök nu, jag vill ha lugn och ro.

Ibland har det slagit mig att folk som inte känner mig har ganska olika uppfattningar om vem jag är... inser nu att det kanske inte är så konstigt !


Dagens tips

Om du inte har tid att avsätta en halv dag så prata inte i mobil när du är ute i okänd skog.... det kan ta väldigt lång tid att hitta tillbaka till bilen då !

Som hittat

Jag har ju skaffat mig en ny dator eller rättare sagt en egen dator nu.
 Laddade ur kameran för första gången på ett halvår....

ibland känns det som att det aldrig händer nått, men det verkar göra deti alla fall...

Jag hade t ex nästan redan glömt att vi haft en vinter....


Nyårsafton med hotshots i dricksglas...
Syrrans hund i snökaos


Min hund i soffan


Vi eldade lite


Syrran och jag styr upp storbak inför kalasOlivia ritar av mormor, morfar och syrran, som inte är på bra humör...

Märkligt nog....

så åker jag till Barca på torsdag och firar morsans 60-års dag....


Maj är min bästa månad !


I alla fall än så länge...


Jag har inte mått dåligt
om det var nån som tänkte att jag kanske inte hade haft det så bra på semestern....

Nämen vi kanske ska ligga med varann....

Det mest fascinerande med Egyptiska män är att dom ligger väl sisådär en 20 år bakom andra utländska strandragga strategier... men dom vet liksom inte om det....

Mina topp 3 komplimanger under veckan.

1: You are the most beutiful girl in the store (viskandes av en svettig gubbe som sålde t-shirts, han höjde dessutom på ögonbrynen några gånger för att skapa det där busigt flörtiga kanske rent av sensulla touchen)

2: I´m not perfect you are perfect (glassgubbe utan tänder, jag stod dessutom i min bikini så perfekt kändes väl kanske en smula överdrivet)

3: You have the most beautiful eyes I have ever seen (tänkte ett tag tipsa honom om är-din-pappa-en-tjuv-komplimangen, men det blev liksom aldrig läge)
Got to love !!

Jag tror precis att jag dog en smula....
VeoVeo

Efter den här Egypten semestern har jag räknat ut att jag har spenderat ungefär 30 timmar på Minidisco.... det är nästan en hel arbetsvecka det !!

och då har jag inte ens några barn....

Som om detta inte vore nog så är det ju inte direkt små grodorna dom kör i Egypten utan det är de mest märkliga barnvisor på tyska, spanska och periodvis nått obegripligt språk.

Funderar på att börja sälja mina minidisco kunskaper... jag skulle ju kunna bli världens entertainment på kommande barnkalas ! 
Då var det över

Då var semestern över så jag passade på att fira detta med en snabb släng av magsjuka...
 så nu sitter jag mest hemma i soffan och flagnar....

RSS 2.0